Sterkere hund 6. - 10. august 2018

Bli med på en spennende kurs-uke i vakre Gudbrandsdalen! Vi lover spennende og morsom trening for deg og hunden – kombinert med flotte natur-, mat- og kulturopplevelser!

Kurs for hund 2018

Mens sensommeren er på sitt vakreste i Gudbrandsdalen, vil vi invitere deg og hunden til en lærerik kurs-uke på flotte Øya Gaard, fra 6.–10. august 2018.

I løpet av uken vil du og hunden din delta på kurs innen styrke- og kondisjonstrening, mental trening, lydighet, sporing, feltsøk og balltrening. Med et eget svømmebasseng tilbyr vi også innendørs svømmetrening for hunden.

I tillegg til at du og hunden din lærer nyttige og morsomme ting sammen, vil du også få andre flotte opplevelser denne uken. Vi reiser til fjells og gjør fjellyoga, og rafter langs Gudbrandsdalslågen før vi går i land på gårdens egen strandlinje. En av kveldene arrangerer vi intimkonsert med lokal artist, vinsmaking og presentasjon av lokalmat. Kurset arrangeres samtidig som forestillingen Peer Gynt spilles på Gålå, og vi har anledning til å skaffe billetter til teateret.

For mer informasjon om kurset og komplett program: følg med på våre Facebook-sider og vår nettside www.oyadyreklinikk.no

Velkommen til en innholdsrik og spennende uke i Gudbrandsdalen!

Maks 16 deltakere

Det er mulighet for overnatting på Øya Gaard, vi har tilgjengelig fire dobbeltrom og et enkeltrom.

Pris:
kr. 9.750,– med overnatting
kr. 7.500,– uten overnatting